Intrax Suspension

Intrax is een Nederlandse fabrikant van hoogstaande veringtechnologie met meer dan 30 jaar intensieve ervaring op het allerhoogste niveau in de racewereld. Intrax ontwerpt en produceert schokdempers, vering en ondersteltechniek voor Formule 1 auto’s, straatauto’s en alles daartussen. In aanvulling op een uitgebreid straat- en competitie programma levert Intrax ook “maatpakken” op ondersteltechniek.

Verlagingsveren
Voor honderden verschillende type auto’s zijn verlagingsveren uit voorraad leverbaar. Door het gebruik van deze veren wordt de auto sportiever afgeveert. De auto krijgt ook een sportievere uitstraling door de gemiddelde verlaging van 30 tot 40 mm. Naast de standaard verlagingsveren kunt u bij ons ook veren op maat laten ontwikkelen en fabriceren. Dit kan in alle kleuren kleur met elke gewenste opdruk.

Settingen
Wij nemen wegligging serieus. Daarom leveren wij voor de meeste toepassingen verschillende settings voor de veren, de “shim stacks” en de dempings-zuigers:
* Fast Street / occasional trackday.
Dit is een upgrade van de standaard onderdelen naar de sportievere kant. Dagelijks comfort en het minimaliseren van trillingen en geluidsniveau’s zijn net zo belangrijk als de “handling” van de auto. Geoptimaliseerd rondom de Nederlandse wegen.
* Trackday / bumpy race circuit / Nordschleife.
Dit is een vering om te racen op zowel vlakke- als oneffen circuits. Het is mogelijk om naar het circuit te rijden en  weer naar huis. De rijhoogte is voldoende om op de openbare weg te rijden. Rondetijden en controleerbaarheid van de auto is belangrijker dan comfort.
Full-race / rally.
Stugge vering, ontworpen om te gebruiken in combinatie met slicks en rolkooien. Geoptimaliseerd op rondetijd.

© Copyright 2008-2018 H&S CORSE