[box_header title=”H&S Corse | Tuning op maat” bottom_border=”1″]

H&S Corse is al jaren gespecialiseerd in alle onderhoud, service en tuning van alle Alfa Romeo en Fiat en Abarth met bouwjaren vanaf 1995.
H&S Corse werkt met officieel gereedschap en beschikt over een originele uitlees-diagnose computer, om zo feilloos de ECU van uw Alfa Romeo-Fiat-Abarth uit te kunnen lezen en doelgericht eventuele storingen of fouten aan het licht te brengen.
Inmiddels is onze diagnose hardware verder uitgebreid.

Wij hebben veel ervaring met de motoren uit de Fiat-Alfa Lancia Groep.
Jarenlang hebben we tuning en revisie uitgevoerd op alle versies van de Busso 6 cilinder motor, de Twinspark 16V motor, de Lampredi 16V motor, de 5 cilinder 20Vt motor en alle JTD’s.

We zijn gespecialiseerd in het opzetten van race motoren welke zich al ruim bewezen door de jaren heen in diverse kampioenschappen.

Aangezien de huidige nieuwe auto’s met turbo motoren worden geleverd hebben we besloten door hier in mee te gaan en deze types te tunen in diverse stage’s.

De huidige 1.4 Turbo motor in de types T-Jet en Multi-Air hebben zich al ruimschoots bewezen. Deze motoren munten uit in betrouwbaarheid en top kwaliteit. Wij durven te beweren dat dit type motor momenteel de allerbeste turbo motor is die er is in dit segment!

[box_header title=”Waarom kiezen voor H&S Corse Tuning op maat?” bottom_border=”1″]

Onze (chip)tuning hebben wij volledig uitgetest en uitgewerkt op de rollenbank en deze heeft zijn betrouwbaarheid en kracht bewezen!

[items_list additembutton=””][item url=”” url_target=”new_window” icon=”bullet” text_color=””]Prachtig verloop[/item][item url=”” url_target=”new_window” icon=”bullet” text_color=””]Zuinig in verbruik[/item][item url=”” url_target=”new_window” icon=”bullet” text_color=””]Zeer krachtige en betrouwbare motoren[/item][item url=”” url_target=”new_window” icon=”bullet” text_color=””]Echte rollerbank pk’s[/item][item url=”” url_target=”new_window” icon=”bullet” text_color=””]Betere driveability[/item][/items_list]
[box_header title=”Veelgestelde vragen” bottom_border=”1″]

Met normaal “gemiddeld” rijgedrag blijft uw auto zuinig in verbruik!

Bij een aantal pakketten moet u een eventueel andere brandstof gaan tanken. Dit staat aangegeven bij de desbetreffende pakketten.